perjantai 19. joulukuuta 2014

Piparkakkutalo /Luukku19


Anoppi voi jättää tämän postauksen välistä, mikäli haluaa, että piparkakkutalo säilyy yllätyksenä :P

Tänä vuonna minulla oli selvä idea, millaisen piparkakkutalon teen. Halusin tehdä koirankopin ja koppiin koiran. Ensiksi tein alla olevan kuvan näköisen talon, jota katselin muutaman päivän ja sitten päätin tehdä uuden. Löysin ekasta versiosta niin monta rumaa kohtaa, että hermot meni :D



Ihan kaikkea en uusiksi tehnyt. Koira ja paketit vain irrotin veitsellä ja siirsin uuteen taloon. Toisesta versiosta tuli paljon parempi ja olen siihen aika tyytyväinen.



Tein koiran ja paketit riisimuro/vaahtokarkkimassasta. Muotoilu onnistui aika hyvin, vaikka kokeilinkin massan muotoilua ensimmäistä kertaa. Päällystin koiran ja paketit sokerimassalla. Koiran tonttulakki on tehty sokerimassasta ja pikeeristä.



Lisäksi tein pikkusiskon toiveesta tuollaisen joulukuusipipari -hökötyksen. Tosi kiva idea vaikka lahjaksi. Lisäksi helppo tehdä ja koristeluilla saa vaikka millaisia kuusia. Kuusen pohja on piparkakkua ja siinä on päällä elintarvikespraytä, jota kokeilin ensi kertaa. Aika kiva. Seuraavaksi voisi kokeilla vaikka muffineihin.

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanasta koirankoppi piparkakkutalosta, oli kiva yllätys saada se:)

    VastaaPoista