sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Talven törröttäjät

Nämä kynnet ovat viime vuodelta, mutta en ehtinyt julkaista niitä viime talvena. Enkä halunnut julkaista näitä kesällä, koska nämä ovat niin talviset. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? :D Nämä kynnet ovat mielestäni erityisen nätit, joten ei näitä voi julkaisemattakaan!


Lakkasin ensin kynsille vaaleansinisellä lakalla haalean ombren (eli liukuvärjäyksen, jossa lakka vaalenee kynnestä toiseen). Vaalensin lakkaa siis jokaiseen kynteen valkoisella, jotta sain sävyn vaaleammaksi. Päälle laitoin china glazen This one's for you. Lopuksi päälle koristeeksi born pretty storen kukka -water decaleita. Ne muistuttavat talvella kuihtuneita koiranputkia ja muita putkilokasveja, joten ne sopivat siniseen taustaan täydellisesti :) Lopputulos on ihana ja pidin näistä kovasti, vaikka siniset ovatkin :D



Olen muuten huomannut, ettei tällä hetkellä näytä onnistuvat viikoittain postaaminen, joten en viitsi edes luvata mitään. En halua, että blogista tulee pakkopullaa. Siitä syystä lupaan julkaista juttuja vain silloin kun ehdin ja jaksan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti