tiistai 22. toukokuuta 2012

Euroviisuista inspiroituneena

Elikkäs, koska tännää alkaa euroviisut, niin ajattelin tehdä aiheeseen sopivat kynnet. Siis mun mielestä ne alakaa oikiasti vasta ku ollaa semifinaali vaiheessa. Vaikka onhan niistä jo pitkää puhuttu ja näi...  Olen seurannut euroviisuja oikeastaan kakarasta asti, mutta en koskaan ole Suomen kipaleista suuremmin välittänyt (paitsi  Lordille voitto saikin mennä :P) Eikä ole niin väliä mikä maa voittaa, kunhan kappale on hyvä!

Jostain syystä olen nyt innostunut tuosta vesimarmoroinnista, siispä tein nämäkin kynnet kyseisellä tekniikalla. Ei tullut ehkä niin hienot kuin jääkiekkokynsistä, mutta ihan siedettävät.


Pohjalla taas avonin french manicure white. Marmorointi tehty avonin orange creamsicle:llä, dermosilin nude pink.llä ja amaranth:lla ja golden rosen white:lla. Marmoroinnin päällä viiruina models ownin gold rush ja muka nuotteina oriflamen dark purple.
Värit siis yrittävät mukailla tuota tämän vuoden euroviisu logoa, mutta en sitten tiedä onnistuinko siinnä...keltaista olisi ainakin pitänyt lisätä marmorointiin muiden lisäksi...

 Oikean käden sormet (ilman peukaloa)

Vasemman käden sormet (ilman peukaloa) Sain vihdoin aiemmin mainitsemani jääkiekkoilija maalauksen valmiiksi. En nyt sitten tiedä onko kuva oikean näköinen...ainakin otsa on liian pieni....Kuva vääristä otsaa viel oikeaa pienemmäksi, mutta oli vaikia ottaa kuvaa niin ettei tulisi heijastuksia. Kun työ on siis kehyksissä. Ilman kehyksiä työ olisi ollut niin rullalla vesivärien vuoksi, ettei kuvaus olisi onnistunut... Lopuksi vielä yksi suttu, minkä piirsin mieheni eräästä pelistä innostuneena. Vaikkakin tuo epäonnistui aika totaalisesti...hahmo ei näytä mistään kohtaa oikealta pelin hahmolta, kun fiksuna vaatetin sen eritavalla kuin pelissä -.- tein myöhemmin uuden, samalla kun katottiin pronssipeliä, mutta en ole kuvaa siitä vielä saanut...jos sitten jossaki välisä, kun se voisi olla vaikka hitusen onnistuneempi versio :D2 kommenttia:

  1. Oii mahtava Sidney! :D Ja tosi upeat ja kesäiset kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa... saa nähä mitä lahjan saaja sannoo tuosta Sidneystä :P Kiitos :)

      Poista