torstai 12. heinäkuuta 2012

Ostoksia ja niiden testausta

Tilasin viime viikolla mimaxilta vähän kaiken laista, ja eilen tulivat perille. 
Lähinnä tilasin geelaukseen tarvittavia välineitä. Viiloja, bufferin (ois tullu liian kalliiksi ostaa sellanen 10 kpl pussi) nukkaamattomia pyyhkäisy liinoja tai miksi niitä ikinä sanotaankaan...ja appelsiinupuutikkuja.

Lisäksi tilasin kauan himoitsemiani kynsikiekkoja (joista osaan jo lakkailin niitä lakkoja mitä tällä hetkellä on saatavilla) ja pimeässä hohtavan päällyslakan! Hehkuu tosi hyvin pimeessä! Ja vaikka tuo päivänvalossa näyttääki samialta, nii ei kynnellä näy ollenkaa.

Tilasin myös geelaukseen sopivan siveltimen ja sain lahjaksi hopeista kynsiteippiä. Kuvia ei oo, ku sivellin ei oo kovin erikoinen ja teippi hukku keittiön pöyvän tavaroitte sekkaa, enkä jaksanu ruveta ehtii... Ja tätä viimestä sitte testasin kynsiin. Oon jo pitemmä aikaa halunnu testata water decals:eja. Tämmösiä sitte ostin, ku olivat kaikki niin söpöjä ja tuli halvemmaksi ostaa iso arkki ku sellanen pieni.

Tälläisiin kynsiin nuo sitten pääsivät. Vihreä liukuvärjäys happy color:in nro 451, lumene, pinnan alla ja miss selene 216.


 Nuiden siirtokuvien laittaminen oli vaikiampaa ku kuvittelin. tai no alku oli helppo: leikataan yksi kuva irti arkista, otetaan päällä oleva kalvo pois ja tiputetaan vesiastiaan hetkeksi. Tämän jälkeen kuvio piti saada irrotettua(itse käytin pinsettejä) paperinpalasta ja asetettua kynnelle...varsinkin vasemmalla kädellä tämä oli tuskaa...onneksi kuitenkin sain (yhtä lukuun ottamatta) kaikki ehjinä kynsille!
 Tällä tekniikalla saa tosi nättejä kynsiä, ilman suurempaa taiteilua :) ja vie vähemmän aikaakin, kuin ruveta siveltimillä ym kynsiä koristelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti