maanantai 3. syyskuuta 2012

Väliin jäänet lakkaukset ja ostoksia

Tänään koulussa tunnilla oli tylsää ja piirtelyn( = rumaakin rumempia suttuja) lisäksi raavin kynsiltä lakkaa irti...josta sitten seurasi väistämättä se että yksi ohut kynteni katkesi.... -.- joten kämpille päästyäni piti saada kynnet ihmismäiseen kuntoon, mikä taas tarkottaa sitä, että kynnet lyheni mitättömiksi...Ajattelin kyllä piakkoin olevien synttäreitten kunniaksi värkätä geelit, mutta nyt en viittiny, ku pitää vielä palata iltapäivällä lääkehuollon tunnille ja geeleihin tarvii kuitenki kohtuullisesti aikaa.

Nui käy ku on blondi....mutta niin, aattelin esitellä nyt parit kynnet jokka jäi välistä. 

Violettia ja hopeista koristenauhaa

Eli golden rosen 107 pohjana, koristeena hopeista koristenauhaa ja hopeisia dotting toolilla tehtyjä palloja orifalen hopeisella lakalla. Kuviin en millän saanut oikeaa sävyä, väkisellä halus kamera vääntää siniseksi tuon lakan. Joten anteeksi kaikille, mutta sävy ei ole kuvissa oikia :(Tässä kuvassa sävy ehkä lähimpänä oikiaa.

Syksyyn sopivat kynnet

Pohjalla valkoinen lakka, päällä miss selene 15 ja 13 sekoittuneena keskenään ja kärjessä avonin oranssi, jonka nimee en muista enkä jaksa mennä tarkistaa sitä... koristeena lehtiä(?) ei ehkä onnistunein lakkaukseni, mutta kauempaa näytti nätiltä :P

Pari ostosta vielä. Eli kouluun piti ostaa joku systeemi, millä kuskata välineet, laput ym. Ei sillä, etteikö mulla ois kaiken maailman laukkuja ja muita vastaavia, mutta ykskää ei oikiastaa koululaukuksi passaa.Joten uus laukkuhan sitä piti käyvä ostaa. En ois uskonu ikinä ostavani mustaa laukkua...mutta! Kattokaa miten ihania muumipeikkoja ja hattivatteja :D     

   


Toinen ostokseni on huulirasva, jonka ostin body shopista. Suupieleni halkeavat tosi herkästi, ja ostohetkellä toinen suupieli vuotikin verta..siinnä oli hyvä myyjältä kysyä, että oisko jotai mikä auttas :D Mutta tämmöstä se suositteli.Sisältää hamppua, ja sille se vissii vähä tuoksuuki, mutta toimii kyllä tosi hyvi!!normaalisti ku suupieli halkee, kestää vähintää pari viikkua, että se paranee, mutta nyt kesti reippaat pari päivää! :) Hintaa oli 7,90, eli aika kallis huulirasvaksi, mutta kosteuttaa kyllä sen verra hyvi, että raaskii maksaa hyvällä omallatunnolla.


Viimosena sitte seppälästä löytyny vyö,(onko tommosilla vöillä joku oikia nimiki? Koristevyö tai jotai? :D) joita kyllä entuudestaakin omistan, mutta vain mustana...Helppo tapa piristää mustaa tai jotain muuta tylsän väristä paitaa.

2 kommenttia:

  1. Moikka huomattiin tuolla yhessä Blogissasi että sulla on tuollaset vaaleanpunertavat vanhat saappaat ! Ollaan juuri etsitty tuollaisia Marikan polttareihin kun se menee naimisiin mitä kuluneemmat ja likaisemmat sitä parempi vain ;-) Joten kysyisimmekin josko voitit myydä ne meille sinulle sopivalla hinnalla tieteskin pliis :-) ? Meilailethan terkuin Maarit ja Timppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä oo enne kukaa halunnu vanhoja ja likasia saappaita :D mutta jos kiinnostaa, ja tarviitte, nii totta ihimeessä mää niistä luovun. Hintaa en ossaa oikee sanua, tarjokkaa jotai ja lähettäkää vaikka spostina: suffeli92@windowslive.com :)

      Poista