tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukalenteri, 18. luukku

Kahdeksannestatoista luukusta paljastuu joulukortteja!


Joten äiti ja anoppi älkää lukeko enempää! :DKoska en tosiaan halua noiden kahden yllämainitun kortteja näkevän, niin laitampa tähän alkuun sähköisen kortin kaikille lukijoilleni ja sille ärsyttävälle ihanalle ystävälle <3 joka kehtasi joulukortin lähettää vaikka periaatteessa kielsin :P


Ja nyt sitten näihin kortteihin, mitkä eivät kaikkien nähtäväksi ole vielä tarkoitettu ;)

Yleensähän joulukortit ovat punaisia ja niissä on tonttuja, kuusi joulupukki jne. tosi jouluisia ja perinteisiä. Ovathan sellaiset toki hienoja, mutta en halunnut omista korteista sellaisia tänä vuonna. Halusin jotain erilaista.  

Joten kortintekovälineitä ostaessani päädyin kultaiseen ja ruskeaan.  Lisäksi laitoin kortteihin huopasydämmen/lumihiutaleita ja koristenauhaa. Taakse kirjoitin pelkästään jouluonnitelut, vaikka näin myöheemmin tuli mieleen että olisihan tuota voinut sen uuden vuodenkin sinne laittaa....jokatapauksessa, kirjoituksen lisäksi kultainen joulupallotarra, jotka minusta olivat todella kauniita :)

Saa nähdä mitä korttien saajat ovat mieltä, mutta minä ainakin pidän näistä korteista!
3 kommenttia:

  1. Ihania kortteja! Justiinsa viime sunnuntaina emännälle sanoin et miks kaikki joulukortit on aina nii helevetin rumia, mut nuo on kyl todella tyylikkäitä :-)

    VastaaPoista