torstai 10. tammikuuta 2013

Aina ei voi onnistua, ei edes joka kymmenes kerta!

En tiedä muuta kuin, että väsyttää järjettömästi ja työharjoittelupaikka ei todellakaan ole mikään mieluisin... Loma olisi voinut jatkua vielä vähän pitempään :D Ja täytyy myös todeta, että jostain syystä en ole saanut kohta kuukauteen miellyttäviä kynsiä aikaiseksi. Jotenkin ollut kaikki ideat ja taidot hukassa.

Olen ostellut/tilannut vähän kaikenlaista kivaa, joista tänne aijon laittaa kunhan jaksan ja kerkiän :)
mutta nyt olisi tarkoitus esitellä niitä raukka parkoja kynsiä, jotka eivät mielestäni ole onnistuneet joko väriltään, kuvioiltaan tai siisteydeltään. En muista lakkoja mitä käytin, mutta ajattelin laittaa niihin mitä muistan.  Osa lakoista on ihan uusia, niin kerron nimet sitten kun esittelen lakat :)

Näistä kynsistä periaatteessa pidin, mutta koristelut ei onnistuneet niin kuin olisin halunnut...Käytin näissä kone helsingin lakkaa pohjalla ja koristeet on tehty avoinin lakoilla.

Ihana lakka ja kiva idea. Toteutus ei niinkään, olisi itänyt laittaa nuo pallot pystyyn eikä vaakaan.  Pohjalla kone helsingin hologrammilakka ja koristeet oriflamen lakoilla.

Näissäkin kynsissä värit ja idea ovat kivat, mutta tumpelona  en saanut  koristeteippejä  suoraan. Lakkaus tehty avoinin lakoilla.

Tehty avoinin lakoilla.

Kuva valitettavasti pilaa ihanan lakan, mutta porukoilla ei oikein ollut sopivaa kuvauspaikkaa  Käytetyt lakat avoinin.

Uskokaa tai älkää, nämä lakkaukset olivat vain reilun päivän...Lakka ei kestänyt uutta työharjoittelua. Lakka gina tricotin.

Kamera vääristää kuvaa kummallisesti, mutta ei mahda mitään, olisiva olleet kivat, jos olisin saanut suoria viivoja ja  tasaista jälkeä. Lakat avoinin ja yves rocherin.

Tässä ovat Universal nailsin lakat,jotka esittelin täällä joskus aikaa sitten. Kivan värisiä, mutta minä ainakin onnistuin  saamaan lakkaa järkyttänän raidoituksen. Eivätkä nuo hello kitty tarrat auttaneet ollenkaan kun olivat järkyttävän paksuja  ja käpristyivät jokaisesta terävästä kulmasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti