Pääsimpä myös kokeilemaan toistakin uutta vuokaa, jonka siis joululahjaksi sain. Vuoan malli on hyvin perinteinen, enkä osaa sanoa kummasta vuoasta pidän eniten. Molemmat ovat kivoja.
En halunut tehdä mitään perus kakkuja, joten lisäsin perusohjeeseen hieman extraa ;) Ohje peruskakkuun löytyypi täältä. Jaa, että mitäkö sitten lisäsin?
Tässä kakussa on lisänä Helmi fine cream -kermalikööriä. Kakkuun tuli kiva toffeinen ja hyvin pehmeä jälkimaku, tykkään tosi paljon :)
Ja tässä taas on courriere napoleonia, joka on siis visiinkin brandyä. Tämä teki kakusta vahvemman makuista ja ehkä täyteläisemmän oloista. Tämäkin oli hyvää, mutta enemmän pidin edellisestä.
Ja nyt täytyy hehkuttaa, että työharjoittelua on jälkellä enää yksi päivä! Ja toisen harjoittelun työaika on 11-17, eli tunti vähemmän kuin nyt ja saa nukkua myöhään! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti