sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Go green

 Tässä olisi yksi uusi lakka (joka aiemmin on jo vilahtanut uusien lakkojen esittely postauksessa) Nimittäin hm:n  Go green-minilakka. Tietyssä valossa tämä näyttää enemmän siniseltä lakalta, jossa on pieni vihreän vivahde. Mutta kyllä tämä enimmäkseen on kaunis vaalea mintunvihreä lakka, jossa on shimmeriä. Minun ihon väriin ehkä liian kylmä, mutta tykkään silti :)

En keksinyt mitään koristeluita. Olisin halunnut water decalseja, mutta olen laittanut ne jonnekkin hyvään talteen, enkä löydä niitä :D Kärjet hieman kuluneet, lakka ollut kynsillä 4 päivää ja kuvausta edellisen päivänä siivosimme työharjoittelussa leluvaraston, mistä kynnet eivät oikein tykänneet. Eli lajittelimme lelut oikeisiin laatikoihin ja minä kävin vielä laatikollisen legoja läpi,  irrottelin osat toisistaan, otin rikkinäiset pois ja kaivoin legojen sisältä hamahelmiä -.-)
Toisissa kynsissä on avonin viva pink. Kuva on huono, mutta parempaa en ehtinyt kuvata, ennen kuin lakka oli jo vaihtunut. Näissäkään ei siis mitään koristelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti