keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hopeaa ja pari oravaa puussa

Kerrankin muistin ottaa kuvan lakasta ennen koristelua, niin tässäpä olisi pieni esittely kyseisestä lakasta.
(kuvassa kynnet näyttävät ihan eri pituisilta, mutta eivät ne oikeasti ole, kuvakulma hämää)


Lakka on siis oriflamen very me lakka, nimeltään silver. Kerroksia kaksi, yksikin olisi riittänyt, eli peittää hyvin. Kuivuu nopeasti. Pullo ja sivellin ovat mieluisia, sivellin ei ole liian iso eikä pieni (voipi olla joidenkin mielestä liian pieni, mutta omat kynnet niin kaposet, että ei haittaa  vaikka olisi normaalia pienempi sivellin) Korkki tarpeeksi pitkä ja kapea, eli lakkaaminen on helppoa.
Lakkaan jää hyvin herkästi tuollaisia ihme ruttuja ja viivoja mutta ei anneta sen häiritä. Ihana kimalteleva hopeinen foil-lakka (näin ainakin oletan, on tämä ainakin shimmeriä sisältävä metallinen lakka :D)

Tässäpä vielä kynnet koristetuna:
(kuvittelenko vain, vaan onko pikkurillin kynsi muihin nähden paljon kapeampi? :D jälleen kuvakulma saa kynnet näyttämään ihan eri mittaisilta, eikä tuo kapea pikkurilli yhtään helpota tilannetta...)


Lopuksi vielä kerrassaan ihastuttava kuva edellisestä työharjoittelusta, tutkintotilaisuuden lopputuloksesta. En voi sanoa muuta kuin, että on siinnä muutama orava puskassa :D Oppilaat siis tekivät oravat tutkintotilaisuudessani ja tuo "puu" oli valmiina luokan seinällä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti