lauantai 11. toukokuuta 2013

Jolly jewels/ABC

ABC-haaste jatkuu h-lakalla, johon minulla ei ollut h:lla alkavaa lakkaa, joten valitsin lakaksi golden rosen jolly jewelsin 110. (jonka ostin n. kuukausi sitten 113:sen kanssa. Olisin halunnut muitakin, mutta valitettavasti kaikkia lakkoja ei täkäläisestä seppälästä löydy...) Mutta jokatapauksessa tämä lakka on kyllä ihana! Tykkään tosi paljon. Lakkakin levittyi hyvin, vaikkakin noita glittereitä sai hieman järjestellä kynnelle.


Alla on gina tricotin valkoinen lakka ja koristeena swapista saamiani kynsikoristeita. Näistä sen verran, että olivat tosi käteviä, kun ne pystyi painamaan kynnelle kunnolla kiinni, eivätkä reunat jääneet irtonaisiksi (kuten usein tarroissa ja ja fimoissa). 

Sen huomasin myöhemmin, että koristeen päälle olisi kannattanut laitaa kerros lakkaa suojaksi. Minulla nimittän lakkaa oli osittain koristeen pällä ja osittain ei. Tästä seurasi se, että lakalla suojattu kohta oli kova ja suojaamaton kohta pehmeä ja tämäkös häiritsi! Lopulta päädyin repimään koristeet kokonaan irti...Huomasin myös, että lakalla suojatuissa kodissa koristeen väri oli pysynyt parempana ja suojaamattomissa kohdissa pinta oli mennyt rösöiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti