perjantai 23. elokuuta 2013

Vihreä verkko/ABC

ABC-haaste jatkuu jälleen (hitaasti mutta varmasti!). Vuorossa V-lakka, johon minulla ei ole oikean nimistä lakkaa. Ratkaisuna Vihreä Verkko -lakkaus!

Olen vastaavan lakkauksen tehnyt joskus aiemmin ruskealla ja keltaisella, pariinkin otteeseen :D Lakkaus 1 ja lakkaus 2.

Tällä kertaa käytin alla viva la divan applepolitania (126) ja päällä avonin noir emeraldia, joka valitettavasti levisi, kun poistin teipit. Kauempaa lakan leviämistä ei onneksi huomannut, mutta kuvissahan kaikki virheet näkyvät paljon selvemmin, valitettavasti... Ja kärjetkin ovat ehtineet kulua, vaikka lakkaus ei ollut ehtinyt olla kynsillä vuorokautta enempää


Tuo noir emerald on kyllä todella kaunis lakka. harmiksi vain kuvattavana lakka on todella vaikea. En tähänkään kuvaan saanut lakan kaikkea ihanuutta tallennettua, mutta tämä on paras kuva jonka onnistuin kamerallani ottamaan. Olenkin suunnitellut uuden kameran ostamista, kunhan saan muutaman palkan tilille asti :P Ei kenelläkään olisi ehdottaa jotain kynsien kuvaamiseen sopivaa kameraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti