maanantai 23. syyskuuta 2013

A england Saint George

Minulla olisi muutamat vanhat kynnet jotka pitäisi julkaista, mutta en millään keksi niistä mitään sanottavaa...joten julkaisen ne joskus myöhemmin, kunhan keksin niihin jotain!


Tänään ihastellaan yhtä kauneinta lakkaa jonka omistan, nimittäin A england, Saint George:a. Alkuun en meinannut tätä ostaa ollenkaan, kun on kuitenkin aika kallis, mutta hyvä että ostin! Tämä lakka on juuri sellainen tuijottelulakka, josta ei saa tarpeeksi. Parhaiten tämä tietenkin toimii aurinoisena päivänä, mutta on tämä kaunis muulloinkin :)


Lakka levittyi hyvin, vaikka kaljuuntui ensimmäisellä kerralla. Toinen kerros peitti kaljut kohdat. Kaksi kerrosta olisi riittänyt, mutta laitoin silti kolme. Ilman päällyslakkaa saint george on kaunis, mutta päällyslakan kanssa se on upea! 


Kuvien ottaminen oli todella haastavaa! Joko oli liikaa heijastusta kynsillä tai lakka näytti väärältä. Lopulta valitsin neljä kuvaa, joista en osannut parasta valita. Kolme kuvaa on otettu keinovalossa ja yksi (viimeinen) ulkona puolipilvisenä päivänä
.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti