perjantai 25. lokakuuta 2013

Marjaisat muffinit

Nämä muffinit tein syyskuussa, kun kaverini oli käymässä kylässä. Ohjeelle on käynyt siten hassusti, että sitä ei enään löydy. Osoite on kyllä tallessa,mutta sivu ei enään aukea...Mutta eipä ohjeessa mitään erikoista ollut, hyvin helppo perus muffiniohje, jossa ei tarvitse sählätä sähkövatkaimen kanssa. Makua muffiniin antoi vanilja.

Täytteessä on punaisia viinimarjoja ja mansikoita, sekä sokeria ja vaniljasokeria. Täytteen laitoin siten, että ensin laitoin vuuan pohjalle hieman taikinaa ja sen päälle n. ruokalusikallisen marjaseosta. Täytteen peitin taikinalla. Uunissa täyte kuitenkin eli omaa elämäänsä ja pursuili minne sattuun, mutta ihan kivoilta nuo kuitenkin lopulta näyttivät :)


Tämä päivitys tulee poikkeuksellisesti nyt illalla, kun en ehtinyt sitä aamulla julkaista. Syynä se, että nukuin pommiin...Yllättävän nopeasti sitä itsensä saa kasaan kun on tarve! Ehdin puolessa tunnissa pukeutua ja meikata (toki normaalia vähemmän), pestä hampaat ja kammata hiukset, syödä ja kävellä odottamaan kyytiä töihin (oli muuten liukasta! joka paikka aivan peilijäässä). Normaalisti minulla menee aamutoimiin tunti ja vartti...Olo oli kyllä ensimmäisen työtunnin ajan hieman pöllähtänyt (ensimmäinen tunti on valmistelua, siivoilua ja mallien tekemistä yksikseni), mutta onneksi ihanat lapsukaiset olivat näin perjantain kunniaksi normaaleja villimpiä ja kaikki aika meni heidän huomioimiseen. Tänään mm. yksi lapsi lukittautui vessaan...ovat nuo lapset sitten ihania välistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti