torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5/ kissa-kirjaTämä työ on taidekoulusta ja mikäli oikein muistan tämä oli toisen vuoden päättötyö (vai mikä se oikea nimitys oli?) Arvijoijat eivät tästä pitäneet, koska olin muka päästänyt itseni liian helpolla ja tämä oli tylsä,mutta hälläkö väliä! Tämän tekeminen oli kivaa ja itse pidän tästä kovasti! :)

Tarkoitus oli tehdä siis taiteilijakirja (selitys täällä) ja oma aiheeni oli tietenkin kissat. Keräsin eri kissa-aiheisia töitä tähän yhteen ja muutaman uudenkin taisin tehdä. Osa töistä on luonnoksia ja osa valokuvia. Myös muutama grafiikan työ eksyi joukkoon.


Tässä kaikki kirjan aukeamat.


Tässä minun mielestäni kivoimmat sivut:

Ensimmäinen aukeama. Kirjan sivut ja kannet on uudelleen kasattu vanhasta eläin-tietokirjasta. Ekalla sivulla kuva on siis kyseisestä tietokirjasta, toisella sivulla etsaus "Mörkö ja kukkaruukku"


Toisella aukeamalla on ensin luonnos, jonka löysin piirrustusvihostani. Tällä piirroksella ei ole mitään muuta tarkoitusta ollut kuin viihdyttää tylsillä tunneilla :D Toisella sivulla myöskin luonnos, tämä kuvaa sitä miltä tuntui nukkua kun porukoilla oli seitsemän kissaa! JOS siis yllipäätään sänkyyn pääsi, yleensä se oli jo valloitettu. (kuvassa ei ole seitsemää kissaa)

Tällä aukeamalla ensin on luonnos ööö... jollekkin tunnille jolla teimme kilpiä ja koristelimme niitä mahdollisimman kolmiuloitteisesti. En enää millään saa päähäni sen aineen nimeä,mutta mitäpä tuosta, läpi pääsin kuitenkin :D Toisella sivulla on sitten etsaus jolla ei ole ilmeisesti nimeä, tai sitten sillä on, mutta en ole sitä tähän versioon laittanut. Olin aika huono laittamaan nuita vedosmerkintöjä.

Tässä sitten ensimmäisenä on luonnos etsaukseen "Mörkö ja kukkaruukku" (nimien keksimiseen on ilmiselvästi nähty vaivaa :D) Toisella sivulla kollaasi Möröstä itsestään. Mörön häntä on niin ihanan iso ja pörröinen <3 Alimmissa kuvissa ekassa (vasemmalla) tuo pieni ruskea on (elävä) kananpoika, Möröllä hieman epäilevä ilme. Ja toisessa Mörkö syö itse pyydystämäänsä kalaa!


Tämä idea lähti siitä kun Mella esitteli omia piirroksiaan ja taisin luvata esitellä omianikin, en ole siis unohtanut! Vielä olisi paljon piirroksia, jotka pitäisi muokata tänne sopiviksi (lähinnä koko ja kirkkaus) kyllä minä ne vielä joskus tänne saan. Tämä oli siis vain yksi osa.

4 kommenttia:

 1. Kirjan tarkotus tais olla näyttötyö ja se kamala kilpientekokurssi oli muistaakseni plastista sommittelua! Hyi helevetti, vihasin sitä kurssia vaikka kävin vaan ekalla ja viimesellä tunnilla :DDD Ja silti pääsin läpi! Lybe <3 Tuo sun kirja on kyllä ihana, muistan vieläkin ku käytiin tyhjentämässä se pikkunen taidetarvikeliike nauhoista ja hauskoista papereista nuita varten :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkee sama asia näyttö ja päättötyö :D Nii muute oliki! Ja mulla se opettaja (nimee ny ei viiti mainita) kaato sen kilven päällepullollisen kultamaalia, ku "viel se jotai tarvii". Siinä me sitte yritettii paperilla enimpiä maalja hinkata pois :D

   Minä muistan kans :)

   Poista