perjantai 24. tammikuuta 2014

Erilainen ranskis

Halusin viime viikolla selattuani erilaisten lakkausten kuvia tehdä ransiksen jossa kärjessä on jotain värillistä lakkaa ja muu osa jotain vaaleaa lakkaa, joka ei kuitenkaan näyttäisi luonnolliselta kynneltä. niinkuin perinteisessä raskalaisessa manikyyrissä. Pohjalle siis päädyin laittamaan dermosilin seashell:iä, joka on kyllä kaunis hyvin hento vaaleanpunainen, mutta eittävyys on kamala. Kuvassa lakkakerroksia neljä ja vieläkin kärjet kuultaa läpi... eikä tämä oikein sovi käytettäväksi edes yhtenä ohuena läpikuultavana kerroksena, sillä tämä on ensimmäisen kolmen kerroksen ajan hyvin laikukas. Harmi, koska muuten niin kaunis lakka. :(


Kun seashellin kaikki neljä kerrosta lopulta olivat kuivuneet, lakkasin gina tricotin hearts:illa kerroksen, nin etten käyttänyt sydämmiä. Kärkiin tuli lopulta essien candy mint apple. Pidin näistä tosi aljon, vaikka harmikseni lakka ruttaantui kuivuessaan...taisi johtua siitä, että essieni oli hieman kuivahtanut ja tajusin ohentaa sitä vasta lakattuani kynnet. Essiet tuli siis aika paksu kerros.


 Tässäpä vielä kuva uusista villasukista, jotka postista saapuivat. Kiitos mummu! :) Ovat lämpimät ja töissäkin näistä on kehuttu, kun olen näitä pitänyt housujen päällä, niin että kaunis sukan varsi näkyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti