maanantai 10. helmikuuta 2014

Vielä lisää sydämiä

Kolmannet ystävänpäiväkynnet ovat sydän-skittlette. Kuvissa peukaloa ei näy, mutta se on samanlainen kuin pikkurilli. Molemmissa kynsissä siis pohjalla musta oriflamen koristelulakka (oli helpompi tehdä sydän ja pohja koristelulakalla kuin isolla siveltimellä) ja sen päällä gina tricot black multiglitter, jonka ostin vahingossa, alunperin tarkoitus oli siis ostaa ihan perus musta. Eipä kuitenkaan haittaa, sillä kaunis lakka :) Sydän tehty essencen free hugs:illa. 
Nimetön ja keskisormi tehty siten, että sydän tehty free hugs:illa ja reunat oriflamen mustalla koristelulakalla. Tausta kone helsingin neon N013 . Etusormessa sydämen reunat edelleen koristelulakalla ja tausta free hugs:illa. Sydämen toteutin siten, että lakkasin sen vain päällyslakalla. Eli pelkkä kynnen oma väri näkyy.


Tuosta seche vite:sta sen verran, että en siitä pahemmin pidä. Sinänsä ei mitään vikaa, toimii hyvin ja juuri niinkuin on tarkoituskin. En vain pidä tämän pikakuivattajan hajusta. Se on mielestäni liian voimakas, varsinkin verrattuna INM:ään, josta pidän enemmän. En myöskään pidä sechen koostumuksesta, mielestäni se on liian paksua. Itse pidän enemmän juurikin INM:n koostumuksesta, sillä se on paljon juoksevampaa. Mutta taitaa nämä päällyslakat ja pikakuivattajat jakaa mielipiteen aika vahvasti kynsiharrastajien joukossa ja mielipiteistähän ei voi kiistellä, pääasia että kaikille löytyy sopiva ja mieluinen :)

2 kommenttia: