maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pirteä hiekkaliuku

Viimeksi esittelyssä oli golden rosen holiday kokoelman oranssi hiekkalakka ja samalla jatketaan! Olin jo pitkään halunnut kokeilla hiekkalakoilla liukuvärjäystä, mutta lakat eivät ole oiken sopineet toisiinsa tai värit eivät ole talvella inspiroineet. Nyt kuitenkin kaikki kirkkaat värit houkuttelevat paljon enemmän, vaikka täällä pohjoisessa ei keväästä vielä voi oiken puhua. Nytkään lämmintä ei ole kuin vajaa neljä astetta ja näin aamuisin työpaikalla pakkasta voi olla yli -10 astetta (sielä on aina kylmempää kuin kämpillä, johtuu sijainnista ym.), vielä ei siis kevät/kesävaatteita kannata esiin hakea.


Mutta, viikonlopun kunniaksi kynsille piti jotain kivaa tehdä. Valitsin holiday 78 kaveriksi china glazen wish on a starfish:in ja tein niillä liukuvärjäyksen. Ensin lakkasin wish on a starfish:illä kynnet kokonaan ja sen jälkeen töpöttelin molempia lakkoja sienellä kynnelle. Tykkäsin kovasti tästä lakkauksesta ja väri on niin ihana! Kivasti tuo wish on a starfish:in kimallus sekoittui holiday:hin :)



Kynsinauhani ovat ihan järkyttävässä kunnossa (koska olin typerä ja pureskelin niitä pari viikkoa sitten kun ahdistuin jostain olemattomasta asiasta), yritin enimpiä kamaluuksia muokata pois, mutta vielä nuista huomaa, että ne ovat ihan kuivat ja turmellut. Oikea käsi on pahempi, onneksi sitä harvemmin kuvaan. Olen yrittänyt niitä rasvata ja hoitaa, mutta eiväthän ne hetkessä parane kun verille ne pureskelin... -.- 
otaessani kuvia molemmista käsistä, käytin peiliä apuna, jotta sain kodistettua kameran oiken ja lopuksi tietenkään ei voinut vastustaa kiusausta ja piti ottaa kuva peilin kautta :P
Sami Hedberg oli muuten tosi hyvä! Posket olivat esityksen jälkeen kipeät ja lauantaina kylkiinkin sattui. On tuo huumori vaan niin raskasta :D Muistoksi piti ostaa pelikortit, joilla ei voi vakavalla naamalla pelata, kun kuvat ovat niin hupaisia! Muuten olin viikonlopun kipeänä...Mutta parempi sairastaa nyt kuin ensi viikonloppuna, jolloin olisi tarkoitus mennä Seinäjoelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti