maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viikonlopun ostoksia

Viikonloppuna tuli siis käytyä Seinäjoella tapaamassa paria kaveria, joista toinen opiskelee siellä. Reissu oli aika väsyttävä, mutta erittäin mukava! Oli kiva tavata pitkästä aikaa ihania ihmisiä :) Kävimme Seinäjoen yössä juhlimassa ja seuraavana päivänä kävimme kaupoilla ja katselimme elokuvia.

Pahemmin en mitään kaupoista löytänyt, mutta jotain pientä sitä aina löytää ;)


Glitteristä ostin jo ennen reissua ruusuhiuspinnejä (vihreää en löytänyt laukusta tähän hätään), korttikotelon baarilaukkuun, koska lompakko ei mahtunut ja tuollaisen ponnari täytteen, joka näyttää ainakin minusta pervolta, mutta kuitenkin toimii tosi hyvin!

Minulla ei ollut hiussuihketta mukana ja vaatteiden sovituksessa tietenkin hiukset nousevat pystyyn...joten ostin xz hoitosuihkeen vanilja/cafe tuoksuisena. Ja itse pidän tästä versiosta enemmän kuin siitä suklaasta.

Olen pitkään himoinnut keväistä/kesäistä oranssia huulipunaa. Kaupoissa etsiskelin ja tutkin pitkään eri vaihtoehtoja, ja lopulta päädyin hennon oranssiin lumenen natural coden, vivid tangerineen. Liian kirkuvan oranssia en halunnut ja vivid tangeriin onkin ihanan hempeä ja luonnollinen väri minun huulilleni. Tämä on ehdottomasti minulle täydellinen oranssi huulipuna!


Ja lopuksi kaksi ihanaa keväistä hiekkalakkaa: isadoran bon bon ja rimmelin fizzy applelicious (jonka ostin siksi että se oli halvempi kuin isadoran vaihtoehto)


Nyt sitten kannustamaan kärpät voittoon!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja pienetkin ostokset välillä piristää ainakin mulla näin =)

    VastaaPoista