maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kolmet kynnet, jotka eivät ole ihan täysin onnistuneet

Taas on kansioihin kerääntynyt kynsiä, joita ei ole tullut julkaistua. Lähinnä siksi, että ne eivät ole pahemmin silmää miellyttäneitä. Eikä siksi niistä oikein ole keksinyt sanottavaa. Ja jotta saisi osan kuljeksimasta kansioista, niin tässä kolmet kynnet, jotka eivät ole täysin onnistuneet.

Ensimmäisenä violetti ranskis, jossa ei noin muuten vikaa ole, mutta keltaiset kynnet. Näistä tykkäsin muuten tosi paljon, mutta hyi tuota kynsien väriä. Ei saisi tehdä ranskiksia jos kynnet ovat värjäytyneet.... Violetti lakka on BYS:in UV Thunderstruck Purple. Tuosta uv valossa hehkumisesta en tiedä, kun en tajunnut sitä kokeilla.


Näistä seuraavista kynsistä en tiedä itkeäkkö vai nauraa...väri on ehdottoman kamala ja tuo china glazen luxe and lush ei tilannetta paranna. Alla siis avonin tweed, jossa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta kamalaltahan tuo tässä yhteydessä näyttää... Kultaisesta sydämmestä tykkään, se on tehty siten, että olen lakannut kultaisella lakalla muovisen kansion päälle ja sen kuivutta irrottanut lakan ja kuviolävistimellä leikannut tuon sydämmen.


 

Viimeisenä seppälä nails:in matte pinkki. Kokeilin tuota tekniikkaa, jossa kynsi on matattu ja siihen tehdään koristelut päällyslakalla saaden aikaan kiiltävää pintaa. Näissä kynsissä ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta en vain tuosta tekniikasta tykännyt. Ainakaan tällä lakalla. Olen kuitenkin nähnyt mahtavia mustia kynsiä näin tehtyinä.


2 kommenttia:

  1. Minusta kahet ekat on kieltämättä melko epäonnistuneet,mut nuo viimeset on tosi söpöt ja kekseliäät! :D Pitää itekki testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina välistä hienoistakin ideoista lopputuloksena on jotain ihan muuta kuin on kuvitellut! Mutta ei passaa ottaa liian vakavasti näitä vähän kummallisempia lakkauksia :P Ja toi vikan lakkauksen idea on kyllä kiva.

      Poista