perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ostoksia, herkkuja ja saatuja juttuja

Kooste muutaman edellisen viikon kivoista jutuista:


Tein sushia muutama viikko sitten, ai että ne ovat hyviä <3 Parhaimpia tulee kun laittaa lohta, kurkkua ja avokadoa


Kävin punnitse ja säästässä osamassa mysliä ym. tähdellistä ja pari euroa jäi puuttumaan, jotta olisin saanut leimakorttiin leiman. Ostin sitten tälläisen pikku suklaan. Oli muuten hyvää! Järjettömän kallista, (maksoi siis vajaa 2 euroa) kun on noin pieni pala...Tässä siis on toffeeta. Mutta vaikka hinta kirpaisi, niin oli tämä niin hyvää, että uudetaankin täytyy käydä ostamassa :PBody shopissa oli joku kanta-asiakas homma (monta viikkoa sitten), jolloin sai kaikista tuotteista -20% ja kun osti tietyllä summalla sai lahjaksi tuotepaketin. Paketit olivat silloin kun kävin liikkessä jo loppuneet ja tämä tarjous oli ollut voimassa vasta yhden päivän. Liikkeessä sitten otettiin tiedot ylös ja paketin saavuttua sen sai käydä hakemassa. Paketti saapui toissa viikolla ja se sisälsi huulirasvan, suhkuvoiteen ja ihanan käsirasvan. Tykkään siitä ihan hirveästi! Se tuoksuu hyvältä, imeytyy nopeasti ja kädet tuntuu sen jälkeen tosi pehmeiltä. Yritän kuitenkin käyttää ensin vanhemmat rasvat loppuun.... Lisäksi pakettiin kuului pinkki laukku, joka päätyi osalle kosmetiikkatuotteille matkustuslaukuksi.Monessa blogissa on jo näitä testattu ja esitelty, niin pitihän sitä minunkin muutama ostaa. Isadoran geelilakkoja siis. Ostin päällyslakan, Cherisen ja Ocean Driven.


Loppuun yksi suloisimmista kesän jäätelöistä. Vihreä ja vielä Angry birds possu! Ja makukaan ei ollut paha. Vähän enemmän mielestäni minttu ja lime olisivat saaneet maistua, mutta lapsille varmaan parempi, ettei ole mitään kirpeitä makuja liikaa.

3 kommenttia:

  1. Tuo isadoran mintunvihree geelilakka <3 Aivan älysöpön värinen. :3 Ja tosi ihania juttuja oot löytäny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakka on kyllä ihanan värinen! Eikä minulla saman sävyistä lakkaa entuudestaan ollut, vaikka hieman sitä pelksin tätä ostaessa.

      Poista