perjantai 22. elokuuta 2014

Superstar & Shine Beach

 Kuten aiemmin sanoin, halusin heti päästä kokeilemaan voittamaani lakkaa, Deborah lippmannin Superstar:ia.
Samaisella reissulla, kun voittopaketin hain postissa, poikkesin myös seppälässä (ne ovat nimittäin toisiaan vastapäätä kauppakeskuksessa, jossa sijaitsevat). Olin jo pitkään miettinyt monessa blogissa näkyneitä The I love this glitter nail polish lakkoja. Kotiutin kolme lakkaa, joista yksi sopi täydellisesti Superstarin kanssa.


Seppälän lakoista sen verran, että en ymmärrä miksi siveltimen pitää olla niin suuri, ettei se mahdu kunnolla pullon suusta? Aiemmissakin seppälän lakoissa on ollut suuri sivellin, mutta näissä kolmessa, jotka ostin, sivellin oli aivan järjettömän suuri! Sai koko ajan varoa, ettei lakannut kynnen yli...ärsyttävää...Onneksi lakat, ovat sen verran ihania, että siveltimiä voi sietää :D Muuten näitä en haluaisi.


Mutta palatakseni asiaan. Yhdistin heti Shine Beach:in Superstar:iin! Ensin tosiaan taiteilin Shine Beachin kynsille. Lakan kuivuttua yritin teipata kynsiä, jotta saisin tasaisen rajan kun lakkaan Superstarilla. Tässä en kuitenkaan onnistunut, vaan teippi meni jostain aina hieman ruttuun ja Superstar valui teipin alle. Lopulta luovutin ja lakkasin raidat vapaalla kädellä. Eivät nuo nyt täydellisiä ole, mutta tykkäsin tästä lakkauksesta ihan hirveästi! Nämä ovat sopineet viikon säähänkin hyvin. Koko viikon on nimittäin satanut ja ollut tosi syksyistä.

Tuosta Superstar nimestä minulle tulee heti mieleen eräs vanha euroviisubiisi. Nyt se sitten soi päässä :D Kappale on siis Turkin 2006 vuoden euroviisu kappale Superstar.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti