lauantai 13. syyskuuta 2014

Synttärilakkoja

Eilen jäi postaus taas tekemättä...yritin kyllä, mutta töiden jälkeen aika kului migreenin kanssa taisteluun, eikä koneen näyttöä tehnyt mieli tuijottaa. Eilen kuitenkin kävin hakemassa ennen pahempaa pääkipua postista synttärilahjan itselleni.Minulla on nimittäin huomenna syntymäpäivä. Ja lahjahan sisälsi tietysti lakkoja!


Barry M Coconut, halusin valkoisen lakan, joka ei ole puhtaan valkoinen ja tämä oli lähimpänä sitä mitä etsin. Vielä en ole kokeillut, mutta kiekolla ainakin ihan hyvältä vaikuttava.
Barry M Lady, ihana valkea hiekkalakka <3
Essence Hello rosy, josta tulee mieleen lappapuuro.
Essence Meet my pumpkin on väriä vaihtava kaunis ruskea lakka, enemmän pidän lämpimässä tulevasta väristä.
Essence Keep calm and go for a walk on ihana nude, joka myös vaihtaa sävyä lämpötilan mukaan.

Tänään miehen porukat kävivät kylässä ja sain heiltä ja mieheltä yhteisen lahjan, fjallraven kånken tummanvihreän repun. Olen repusta haaveillut jo jonkin aikaa, sillä tarvitsin pienen ja käytännöllisen repun ja nyt minulla sellainen on :) Kävimme myös kävelemässä anopin ja heidän koiran kanssa ja olihan se kiva kun jaksoi kävellä usean kilometrin ja samalla pystyi keskustelemaan, ilman että hengästyi tai alkoi kylkeä pistämään! On kiva huomata, että kunto on hieman noussut, varsinkin kun on oikeasti yrittänyt kuntoa kohottaa. Huomenna kuitenkin olisi tarkoitus käydä syömässä ja elokuvissa! Sitä odotellessa menee siis tämä loppu ilta :)

2 kommenttia: