maanantai 24. marraskuuta 2014

Marbling

Viime viikon toinen aihe oli marmoroiti. Halusin kokeilla jotain uutta ja päätin kokeilla tehdä marmoronnin siten, että annoin lakan kuivua vedessä, leikkasin palasia ja vasta sitten asettelin kynnelle. Ihan niin helppoa se ei ollut kuin kuvittelin, mutta tulipahan kokeiltua.


En nimittäin millään saanut lakkapalasta pysymään kynnellä ja kun se lopulta onnistui, niin sain kuvion ruttuun tai vinoon...ja yritykseni pelastaa lakkaus poikkiviivoilla ei oiken onnistunut, sillä alla ollut lakka Barry M:n  Kingsland Road epätasaisella hiekkapinnalla sai muutenkin huterat viivat ihan  vinoon. Kingsland Road on muuten lakkana oikein suloinen, mitä nyt kuivuu liian hitaasti minun makuun.

Tämä viikko yritetäänkin sitten kiriä lakkaushaasteen suhteen ja lisäksi pitäisi tehdä blogin joulukalenteria valmiiksi. Sitä en tiedä kiinnostaako ketään joulukalenteri, mutta koska itsestäni sellainen on kiva järjestää (eli ahdistua siitä ehtiikö ajoissa ja onko tarpeeksi aiheita :D) ja minusta on myös toisten kalentereita kiva lukea, niin kolmas joulukalenteri olisi tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti