keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukortit /Luukku17


Vuorssa olisi ensimmäinen luukku, joka on kielletty äitiltä ja anopilta :D Kielletyt kortit löytyvät postauksen lopusta, joten ne eivät näy heti :)

Tänä vuonna tein kortteja kolmelle eri porukalle, sukulaisille ja läheisille, työkavereille ja töihin lapsille.

Lapsille tein yksinkertaisimmat kortit. Valitsin punaista ja vihreää pahvia, joista leikkasin neliönmallisia kortteja. Koristelin kortit washiteipeillä ja glitterliimalla (takaa, mikä ei kuvassa näy).Työkavereille tein vihreitä kynttiläkortteja. Kynttilät tein washiteipistä ja pahvista. Valokehä glitterliimalla ja "havut" pahvista. Yläreunaan tein vielä pienen koristekuvion.


Eniten aikaa veivät kuitenkin sukulaisille tehdyt kortit. Niihin tein yksinkertaisen washiteippi koristelun vaaleaan korttipohjaan. Tämä ei niinkään vienyt aikaa, mutta koska tyhmyyksissäni halusin piirtää jokaiseen korttiin oman tontun, sain kulutettua näihin useamman viikon. Lopputulos oli kyllä erityisen onnistunut ja nämä kortit ovat ehdottomasti suosikkejani! Uurastus siis kannatti. Jokaisessa kortissa siis lyijykynällä piirretty tonttu.Ylhäällä oikealla, alhaalla vasemmalla ja keskellä olevat ovat mielestäni erityisen onnistuneita :)


Näistä ylhäällä oikealla oleva kortti on yksi suosikeista.


Vielä ehtii osallistua arvontaan! Huomenna on viimeinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti