keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kaikkien laukkujen pelastus /Luukku 3
Minulla oli aiemmin ongelmana se, että kun vaihdoin laukkua/reppua, unohdin vähintään puolet tärkeistä tavaroista toiseen laukkuun...Ja juuri silloin kun ne tavarat unohtuvat, silloin niitä tarvisi ja sitten muistaa, että se olisi siellä toisessa laukussa. Eikä nyt viitsi ostaa jokaiseen laukkuun omia  tarvittavia asioita. 

No tämä tyttö keksi suuremmoisen idean, joka helpotti tilannetta todella paljon. Olen nähnyt muillakin vastaavia, mutta itse en halua laukkuun montaa eri pussukkaa, sillä muutenkin sitä tavaraa kertyy sinne laukun pohjalle. Suunnittelin siis itelleni sopivan ensiapu-pussukan.
Ensiksi piti löytää sopiva pussukka, pieni, mutta kätevä. Omani löysin ebayn ihmeellisestä maailmasta. Ja voi miten suloinen se onkaan <3 Ja juuri sopivan kokoinen, ei liian iso tai pieni. Lisäksi kirkas väri helpottaa löytämään tämän laukusta :D


Seuraavaksi piti miettiä sisältö, ja nämä asiat sinne sitten päätyivät: 
kynsiviila, 
dermosilin kynsinauhavoide, 
the body shopin hamppuhuulirasva, 
lumenen huulipuna, 
puhelinlankaponnari, 
avonin mattalappuja, 
särkylääke, 
rakkolaastareita 
ja muutama kolikko. 

Näillä pääsee jo pitkälle! Ja miten helppoa on siirtää tämä laukusta toiseen, ja pienen kokonsa ansiosta tämä mahtuu pieneenkin laukkuun, silloin kun lähtee vaikka viihteelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti