perjantai 12. joulukuuta 2014

Meikkejä /Luukku12


Näin keskellä pimeyttä tekee mieli piristää itseä ja ulkonäköä ja helpointa se on lisäämällä hiukan luomivärejä. Joita en siis yleensä käytä kuin juhlissa tai muissa erityisissä tilanteissa. Nyt kuitenkin on tullut tehtyä töihin ja kotioloihin hieman värikkäämpiä meikkejä. Tässä siis muutama mitä on tullut tehtyä. Kuvat eivät ole täydellisiä, sillä en osaa ottaa meikkikuvia, mutta parhaani tein.

Ensimmäisenä meikki on yleensä töissä. Meikki ei ole liian räväkkä tai näkyvä, joten voi hyvin mennä töihin näyttämättä liian tällätyltä. Alemmassa kuvassa samat meikit, mutta hieman tuunattuna. Myös alaluomella väriä.

Meikki tehty golden rosen oranssilla paletilla nro. 123 ja essencen quattro 05 to die for paletin shimmerisellä ruskealla. Kajalina avonin colortrend black & brown, ruskea puoli. Ripsivärinä rukea maybelline the rocket volum.Toinen meikki on ihan kokeilu kotimeikki, jolla tuli käytyä jopa kaupassa ostamassa salaattia :D Meikkeinä avonin precision glimmer lilac ja magig eyes purple supernova, tummempi puoli. Kajalina avonin colortrend black & brown, musta puoli. Ripsivärinä avon superextend extreme, musta.


Lisäksi eilen postissa tuli sleekin i-divine garden of eden luomiväri paletti. Ihan innoissani odotan, että pääsen tätä käyttämään. Joulujuhlassa ainakin tulee käyttöön (ensi torstaina) ja miksei joulunakin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti