lauantai 20. joulukuuta 2014

The place to be/Luukku20


Näitä kynsiä tehdessä ei menty sieltä, missä aita on matalin, vaan sieltä missä on veräjä :D Halusin kokeilla the body shopin kalenterista tullutta kynsilakkaa. Olen siitä asti, kun kyseiseen putiikkiin lakkoja tuli, halunnut kokeilla niitä. Mutta en ole raaskinut ostaa yhtäkään. Onneksi siis kalenterista tuli upea punainen Relish the moment. Lakka oli oikein hyvä. Levittyi helposti, lyhyisiin kynsiin yksikin kerros lakkaa voi riittää. Kynsillä nyt kaksi kerrosta. Ainoa miinus oli lakan kutistuminen, mutta en ole varma johtuko se omasta hutiloidusta lakkaamisesta alus- ja päällyslakan kanssa vai lakasta itsestään.

Nimettömän kynsi on ärsyttävästi muita pidempi. En jaksanut kynsien pituutta/muotoa parannella kun nämä lakkasin, vaikka edellisenä päivänä keskarista lähti pala. Omaa typeryyttä siis, mutta harmittaa silti :D


Haasteessa taas oli vuorossa the place to be. Ensin mieleen tuli kesä ja lämpö, Suomen luonto. Mutta koska talvi ja joulu tulosa, ei oikein kesäinen lakkaus innostanut. Siksi siis toinen idea. Ja loppujen lopuksi tärkeintä ei ole olla siellä missä on upeimmat maisemat tai eniten mammonaa, vaan tärkeintä on olla siellä, missä sydän on.


Koska lakka itsessään on niin upea, en halunnut pilata sitä koristeluilla. Tein siis china glazen  surreal appeal:illa sydämmen nimettömään. Välillä yksinkertainen on kaunista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti