torstai 15. tammikuuta 2015

Joulukalenterin yhteenveto

Eli siis the body shopin joulukalenterin sisältö olisi nyt vuorossa. Kalenteri oli ensimmäinen kosmetiikka kalenteri, joka minulla on ollut. Kalenteri oli aika hintava, mutta olihan niitä luukkuja kiva aina aamulla avata. En kuitenkaan tiedä aionko ensi vuonna vastaavaa hommata. Olin kalenterin sisältöön ehkä hiukan pettynyt. Suurin osa tuotteista oli ihan kivoja ja tulevat varmasti käyttöön, mutta jotenkin odotin enemmän.

Alhaalla on siis kuva kalenterin sisällöstä. Pesusieni ja hajuvesi puuttuvat. Pesusienestä en tiedä edes missä se on, sillä se oli ihan turha kapistus minulle. Hajuvesi taas on jossain laukkujen kätköissä. Sitä kokeilin lomalla, eikä tuoksu sopinut yhtään. Sain siitä päänsäryn...vaikka laitoin tuoksua vain yhden suihkauksen niskaan hiuksien alle. Liian voimakas myskin tuoksu, luulisin.



Eniten pidin käsirasvoista, ne tulevat aina tarpeeseen. Lisäksi sivellin ja huulirasvat olivat mieluisia, vaikka huulirasvat ovat vähän huonoissa puteleissa. Vähiten pidin siitä pesusienestä, viilasta ja palasaippuoista. Tai yksi saippua olisi mennyt, mutta kolme on liikaa. Kasvovoiteet ovat kivat kun lähtee reissuun, mutta en pitänyt niiden tuoksusta erityisemmin. Moringa suihkugeeli ja body milk olivat lomalla käytössä, mutta niidenkään tuoksu ei ollut sellainen ihana, jota ostaisin muuten itse.
Pidin erityisesti wild argan oil voiteen ja nuiden shimmer voiteiden tuoksuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti