maanantai 26. tammikuuta 2015

Joulukuun ostoksia ja saamisia

Tilasin jouluna yves rocherilta kosmetiikkaa. Tilaajalahjana ollut hajuvesi myös houkutteli :P Tilasin silmämeikinpoistoainetta, hiuksille tehohoitoaineita ja kasvoveden. Lisäksi tilaajalahjana tulivat huulikiilto, meikkivoide ja kynsilakka, jota haluaisin jo päästä kokeilemaan, mutta en keksi mitään kivaa lakkausideaa. Tuo kasvovesi on muuten tosi hyvä! Ei tuoksu millekkään ja puhdistaa hyvin viimeisetkin meikkijämät, eikä ihoa kiristä niin paljoa pesun jälkeen kun on käyttänyt tätä.


Tuoksusta en vielä osaa sanoa muuta kuin, että tämä on tosi vahva ja vaniljainen. Iltakäyttöön sopiva.Isadoran huulikynät sain Isadoran joulukalenterista. Edes hieman oli tuuria! (osallistuin nimittäin kaikkiin mahdollisiin joulukalenterien arvontoihin :D) Tykkäsin ihan hirmuisesti molemmista sävyistä ja jossain vaiheessa pitää varmaan saada näitä lisää. Lumenen vastaavan huulikynän ostin alunperin käytettäväksi joulujuhlaan, mutta käytinkin sitten toista isadoran kynää. Tuo lumenen on kiva luonnollinen sävy.

Viimeisenä kuvassa oikealla essencen kynsilakan siistimiseen tarkoitettu kynä, jonka unohdin kun lakkoja esitelin. Toimii kyllä, mutta tiedä sitten kauanko. Aika äkkiä menee nimittäin likaiseksi lakasta.


Tässäpä vielä kuvat huulipunista. Kaksi ylintä siis isadoran ja alin lumenen. Ärsyttävästi minulle on tullut luomi tuohon alahuulen viereen...Toivottavasti se pysyisi noin vaaleana, eikä tummenisi tuosta. Tosi typerässä paikassa :D4 kommenttia:

 1. Kannattaa valita alkoholiton kasvovesi, jos tuntuu, että ihoa kiristää pesun jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta! Mulla oli yhesä välisä avonin kasvovesi, joka vähensi kasvojen kiiltämistä. Toimi muuten hyvin, mutta naamaa alkoi heti kiristämään, jos ei laittanut voidetta ja silmät kirvelivät ja vuosivat kun aine oli niin tujua :D Ei sopinut yhtään mulle.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja mahtavaa että sua onnisti kalenterissa.Itsekkin täyttelin kaikenlaisia joulukalenteri arvontoja ja ainoat voitot tein savannin joulukalenterista.Korvikset ja 5e lahjakortti mutta tyhjää parempia nekin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aina piristää, vaikka ois vaa ihan pieni palkinto. Toki oishan se mahtava voittaa joku oikeasti iso palkinto, vaikka joku auto tai lomamatka! Haaveeksi taitaa jäädä, mutta kannattaa sitä ainaki yrittää :P

   Poista