keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Matched to an outfit

En yleensä tee kynsiä ajatellen niiden yhteensopivuutta vaatteisiin. Nyt niin kuitenki piti tehdä. Tein siis kynnet viikonlopuksi, kun kävimme miehen kanssa syömässä. Minulla oli mustat housut ja mustavalkea neule. Neuleessa on kiva kuvio ja minulla olisi ollut juuri samanlainen kuvio eräässä leimauslaatassa. Leimaaminen ei vain sitten onnistunut. Kyselin fb:n kynsikoritelut-ryhmässä tähän syytä ja päädyin siihen tulokseen, että kun yritin säästää aikaa laittamalla out the dooria lakan päälle ennen leimausta, onnistuinkin pilaamaan koko idean. Leima ei nimittäin tarttunut inm:n päälle.


Lakkaus siis jäi keskeneräiseksi. Näistä tuli muuten kivat, mutta olen tehnyt samantapaiset jo kahdesti...Olisin halunnut jotain erikoisempaa, mutta yksinkertaisuudessaan nämä sopivat hyvin (ainakin minusta) paitaan ja kaulakoruun, joka minulla oli. On jotenkin kummallista, että ennen en olisi voinut kuvitellakkaan valkoisia kynsiä, mutta nyt ne näyttävät tosi kivoilta.

Lakkoina käytin barry m:n Coconut:ia ja sen päällä kerroksen essencen Give me nude baby!:ä. Mustat osat tein ginan mustalla, rajaukseen käytin maikyyritarroja.

4 kommenttia: