lauantai 21. maaliskuuta 2015

I thought I'd never

Tähän aiheeseen minulla oli heti idea valmiina. Halusin tehdä lakkauksen käyttäen siinä kynsifoliota. Ainoa mikä  tässä mietitytti, oli se, että en kertaakaan ole onnistunut tekemään onnistuneita kynsiä tällä systeemillä :D Tällä kertaa kuitenkin oli uusia välineitä, nimittäin essencen hello foils! foliota nro 01 ja kirkasta lakkaa, joka on tarkoitettu folion kiinnityseen.


Ei muuta kuin kokeilemaan! Ensimmäinen yritys ei onnistunut ja jouduin poistamaan lakat. Annoin kyllä lakan kuivua pitkän tovin, mutta silti tuo kirkas lakka onnistui sulattamaan oriflamen lakan, joka alla oli. Folio vain liimaantui lakkaan ja pois otettaessa veti kaikki lakat mukanaan. Päädyin sitten toiseen lakkaan. Ja kun ilta oli jo pitkällä valitsin nopeasti kuivuvan avonin speed dry+ Limenade:n. Lakasta jäi kuitenkin järkyttävät siveltimen jäljet, joten peitin niitä kerroksella ginan Monaco blue:ta.


En sitten jaksanut folion kanssa taistella samana iltana, joten jatkoin kynsiä seuraavana päivänä. En halunnut peittää koko lakkaa foliolla, joten lakkasin kirkkaalla lakalla vain random alueita kynsistä. Jälleen kerran kävi kummasti ja oikeasta kädestä tuli onnistuneempi :D Tuleepahan siis esiteltyä myös toista kättä täällä!


Itse ainakin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Hankalat kuvattavat nämä olivat, sillä folio tahtoi heijastaa ihan liikaa valoa, mutta luonnossa nämä hehkuvat tosi hienosti, nyt vain paljon aurinkoa, niin saa ihailla kynsiä kunnolla!

2 kommenttia:

 1. Uih ku ihanat, nuo foliot sopii täydellisesti tuoho lakkaan, ku ne on nii samantapasia. :) Vähäkö sulla on pitkät kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munki mielestä väriyhdistelmä on oikein onnistunut.

   Niin on :P Tykkään tästä pituudesta kovasti. Oikeessa etusormessa on paikka, kun se on revennyt, mutta muuten olen onnistunut suojelemaan näitä hyvin. Yleensä kun tahtovat katketa tässä pituudessa niin pahasti, että pitää lyhentää.

   Poista