perjantai 22. toukokuuta 2015

keep it simple & BPS -tuotearvostelu 2

Kun aiheena on "pidä se yksinkertaisena", niin mitä muuta voi tehdä, kuin lakata kauniilla lakalla ja laittaa näyttävät strassit? :) Itselle ainakin tämä tulee mieleen heti. 

Kynsille pääsi avonin Dazzle pink. Lakka peitti kolmella helpolla kerroksella. Oletin, että pullossa näkyvä kimallus ei kynsillä näkyisi (näin kun tahtoo usein olla), mutta oikeasti lakka näyttää jopa kivemmalta kynsillä! Kimallus on hyvin hentoinen, eikä se kovin kauas näy, mutta läheltä katsottuna näyttää kuin kynsillä olisi pientä ihanaa kimallepölyä :) Tykkään kovasti. Harmi vain, että kuvassa kimallus näkyy säälittävän vähän. Etusormessa parhaiten, vaikkei siinäkään hyvin.


Koristeeksi sitten born pretty storen strassit. Näitä strasseja on mahdollista valita eri mallisina. Näiden neliönöiden lisäksi sydäminä, suorakulmioina, ovaaleina ja tähtinä. Nämä ovat kerrassaan ihanan näköisiä, sellaisia tuijoteltavia :) Strassit ovat paljaalla silmällä vieläkin kauniimpia kuin kuvassa näkyy.


Yksi huono puoli näissä on, nimittäin näiden koko. Omalle kaarevalle kynnelle nämä olivat auttamatta liian suuret ja kuten kuvasta näkyy, strassi jäi osittain ilmaan. Lisäksi strassin alaosa oli hieman kaareva, mikä entuudestaan pahensi tilannetta. Pysyvyys oli siis huono, kun reunat tarttuivat kaikkeen helposti. Päiväunien aikana olin onnistunut tiputtamaan kaikki strassit...ihana nukkua nyt sitten niiden strassien kanssa :D Toki pysyvyyttä voi parantaa käyttämällä kynsiliimaa, itse kun kiinnitin nämä vain lakalla. Lisäksi kaarevakyntisten kannattaa valita vähemmän leveä vaihtoehto. Esim. ovaali voisi toimia paremmin.


2 kommenttia:

  1. Yksinkertaisen kauniit :) Tuo on ärsyttävää kun koristeen jää töröttämään kynnen kaarevuuden vuoksi. Kärsin itse samoista ongelmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin on ärsyttävää, ja huonolla tuurilla koko kynsi kärsii kun koriste tarttuu johonkin...

      Poista