torstai 30. heinäkuuta 2015

Kukkaköynnöksiä

Vihdoinkin on taas kone! Toisaalta oli rentouttavaa pitää koneesta vapaata, kun normaalisti tulee oltua koneella liiankin kanssa, mutta blogi jäi nyt ihan hunningolle...en saanut kuviin vesileimaa, enkä osannut käyttää miehen tablettia kirjoitushommissa. Vielä kun olimme melkein koko ajan reissussa, niin ei voinut edes pöytäkonetta käyttää. Nyt aion ehdottomasti korjata tämän blogin hiljaisuuden ja päivityksiä alkaa tulla taas normaaliin tahtiin! Samalla tulee opeteltua uuden koneen käyttämistä. :)

Kynsiä on tullut tehtyä aika paljon, juuri tuossa muokkasin kuvia valmiiksi, niin näyttääpi, että ainakin seitsemät kynnet on jonossa! Uuden koneen myötä tuli myös pieni ongelma liittyen kuviin. Uusi kone ei tukenut vanhan vesileiman fonttia, joten piti laittaa toisenlainen fontti. Nyt sitten tuleekin kuvia sekä uudella, että vanhalla vesileimalla jonkin aikaa. Toivottavasti se ei kuitenkaan haittaa :)

Ensimmäiseksi blogiin pääsevät nämä kynnet:


Tykkäsin näistä kynsistä ihan hirmuisesti! Kynsien pituus on ihanan pitkä (nykyiseltään kynnet ovat raukat nysät, muutaman onnettomuuden jälkeen...), kynsi ei ole värjäytynyt keltaiseksi ja lakkaus on tosi kiva! Juurikin tuosta toisesta syystä päätin tehdä tuollaiset negative space -kynnet. Olen nähnyt useita pitsikynsiä näin toteutettuna, mutta minulla ei ole yhtään pitsileimaa (tai verkkoa/ruudukkoa, jollaisia on myös paljon). Pitäisiköhän ostaa? :P


Päädyin käyttämään born pretty storen leimaa nro.BP-56. Kohdistamisessa en edelleenkään ole hyvä, joten näiden kanssa en edes yrittänyt ja ei haittaa yhtään vaikka kuvio ei ole täsmälleen samassa kohdassa kynsillä. Alla lakkana isadoran second nail, jota käytän aluslakkana (vaikkei se virallisesti sitä ole, toimii kuitenkin tosi hyvin). Lakka vähän korjaa oman kynnet väriä, eli pienen kellertävyyden se peittää n. 2 kerroksella. Leimaukset tein a england Dragon:illa. Päällä kerros inm out the dooria.

2 kommenttia:

  1. Kauniit! Toimii tällaisessa negative space -lakkauksessa näemmä hyvin tuollainen kukkakuviokin pitsin sijaan. Itsekin olen himostellut pitkään pitsikynsiä, mutta en myöskään omista vieläkään pitsikuvioista laattaa. Tosi hyvässä kunnossa sulla kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin minustakin toimii hyvin. Juu, kynnet olivat tuolloin hyvässä kunnossa. Nyt saa haikeana kuvista vaan katsella, kun nykyinen tila ei oo nuin hyvä... :D

      Poista