torstai 13. elokuuta 2015

Fimo-koruja

Olen kovasti innostunut fimokorujen tekemisestä. Ja niitä on blogissakin näkynyt jonkin verran mm. täällä ja täällä. Olen tehnyt niitä omaksi iloksi ja lahjoiksi. Ajattelinkin siis esitellä niitä muutaman lisää :)

Löysin pari ohjetta vadelman tekemiseen pinterestistä ja niitähän piti kokeilla :) Tuosta isommasta tuli aikas kiva, vaikka kyllä tuo pienempikin on nätti. Lehden tein isommalle vadelmalle kaveriksi, mutta en oikein tiedä, miten sen järkevästi saisi kiinnitettyä. Lehti saattaakin olla hieman turha...


Lisäksi löysin ohjeen saada aikaan kudelman näköistä pintaa. Tein siitä kokeillessa kaksi vihreää sydänkorua, jotka olisivat voineet onnistua paremmin, mutta ihan kivoja kuitenkin. 

Tikkarit ovat helppoja ja kivoja tehdä. Niistä saa vaikka kuinka värikkäitä ja pienellä extralla vaikka mihin teemaan sopiviksi. Pikkusiskolle tuli myös tehtyä kaulakoru nimellä. Sisko kun tykkää kaikesta värikkäästä :)Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä rusettisormus. Tykkään ihan hirveesti tästä! Pitäisi tehdä kaulakoru ja korikset kanssa!


2 kommenttia:

  1. Voi, vähänkö on kivoja! Vois itekki kokeilla, pitää hakee tuo vattuohje :D Varmaan hillakorviksetkin tekisin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulee kyllä kivoja! Tuon vadelman ohjeen löytää ainakin mun pinterestistä polymer clay ideas -taulusta :)

      Poista