lauantai 26. syyskuuta 2015

China Glaze, My lodge or yours?

Tilasin jonkin aikaa sitten cesarsshopista muutaman lakan.  En edes muista milloin olisin tilannut tai ostanut uuden kokoelman ilmestyessä siitä edes yhtä lakkaa, mutta nyt ihastuin chine glazen Great Outdoors 2015 kokoelman kahteen lakkaan. My lodge or yours? ja Change Your Altitude miellyttivät silmää niin paljon, että ne piti heti saada. 

Ensiksi kynsille pääsi My lodge or yours?, joka on tuollainen punertava vaalea ruskea. En oikein osaa tuota väriä muuten kuvailla, mutta pienellä googlettelulla löytyi värille nimeksi mauve. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella, mutta sen koostumus yllätti. Lakka on nimittäin tosi lirua ja sai varoa, ettei se levinnyt kynsinauhoille. Itse en tietenkään osannut niin varoen lakata... Kyse on kuitenkin vain lakkaustekniikasta, lakka kun kuitenkin peittää jo melkein yhdellä kerroksella. Jännä, että näinkin vetinen koostumus kykenee peittämään hyvin!


Koristeeksi leimasin bundlemonsterin BM-316 laatasta viivakuvion kahdesti kynnelle. Ensin oriflamen Dark brownilla ja sitten Taupella. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta! :)

2 kommenttia:

  1. Oikeen kaunis lakka ja kaunis kokonaisuus, kahen kerran leimattu näyttää siistiltä, jotenki eläväiseltä. :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oo aiemmin uskaltanu tuplaleimaamista kokeilla, mutta nyt kun leimaaminen alkaa (hyvinä päivinä :D) onnistumaan, niin uskaltauduin ja munki mielestä tuplaleimoilla tulee heti mielenkiintosempi lakkaus!

      Poista