keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 2 /Crimson kiss ja Dried pepper

Crimson kiss on siis The body shopin upea tummanpunainen lakka. Väriltään se on punaviinin väristä ja se taittaa hieman ruskeaan. Valkoiseen yhdistettynä väri muuttuu aika paljon, mutta siitä lisää myöhemmin ;) Tämä on kyllä väriltään aika täydellinen pikkujouluihin. Ei liian kirkkaanpunainen, mutta kuitenkin yksinään ja oikeisiin koristeisiin yhdistettynä selvästi jouluisen punainen.

Kynsillä Crimson kiss etusormessa ja pikkurillissä. Kaksi kerrosta riitti mainiosti. Nimettömässä ja keskisormessa taas on kicksin Dried pepper, joka on sokerilakka. Pääsipä tämäkin lakka ensimmäisen kerran käyttöön vuoden kaapissa majailun jälkeen :P Pinta ei ole kovin karhea ja se vähäinenkin karheus häviää aika äkkiä. Jännästi se silti näyttää kynsillä sokerilakalta, vaikkei se siltä enää tunnu :D Dried pepperin on tarkoitus olla tuollalailla, että osa kynnestä jäi paljaaksi. En tiedä tuleeko näistä tuo ruffian manicure (mitä siis hain) esille, mutta itse kyllä näistä kynsistä tykkäsin! Strassit ebaystä. 


4 kommenttia:

 1. Ihanat! Upiat on molemmisa kynsisä värit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin minustakin, vaikka en niin välitä normaalisti tummista sävyistä.

   Poista
 2. onko nuo keskimmäiset sellaset hikka jutut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaat varmaankin hiekkalakkaa. Kyseessä on siis hiekkalakka, jota voi kutsua myös nimellä sokerilakka. Yleensä nämä tekstuurilakat erotellaan siten, että sokerilakoissa on hennompaa ja pienempää tekstuuria ja hiekkalakoissa taas on isompaa, esim isoja hileitä. Hiekkalakat ovat siis karheampia. Näitä kaikkia nimityksiä kuitenkin käytetään aika sekaisin ja vähän siten, mistä nimestä kukakin tykkää :D

   Poista