tiistai 29. joulukuuta 2015

Viimeinen katsaus joulukalenteriin ja mieluisin joululahja

Olisi siis aika esitellä viimeiset luukut.  Niistä ilmestyi kolme lakkaa, china glazen Pine-ing for glitter, essencen On air! ja  The pink bang! Glitterin kaulakoru ja Bernard Cassieren näytepussi. Tämä Hellinin kanssa tehty kalenterivaihto oli kyllä tosi kiva! Ehdottomasti voisin tehdä uudestaan! :)


Ja tässä on ehdottomasti mieluisin lahja jonka sain! Toki sain muitakin kivoja juttuja (joista sitten enemmän myöhemmin), mutta tätä toivoin ja tälläisen olen jonkin aikaa jo halunnut :) Tämä on siis insjön Inari sisälaukku, värinä hot coral. <3 Tähän ihanaan laukkuun mahtuu siis blotterazzi, kampa, 4 huulipunaa, 2 huulirasvaa, avaimet, lompakko, puhelin, niitä naisten juttuja :P, puhelinlankapompula, särkylääke, kurkkupastilli, nenäliina, rakkolaastari, kolikoita, silmätippa, kynsiviila ja kynsinauharasva. Eli vaikka mitä. Ei enää kassin pohjalta kaivamista!4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja ja tuollanen sisälaukku täytys itekki saada aina penkoa tavaroita pitkin laukkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) ja toi laukku on kyllä tosi kätevä! Suosittelen :)

   Poista
 2. Vähän kyllä harmitti joulun jälkeen, kun ei ollut enää aamuylläriä luvassa :). Kiitos vaihdosta, kalenteria oli kiva tehdä ja availla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olisipa joka päivälle yllätyspaketti :P Hyvä että pidit, minusta vaihto oli myös oikein mukava :)

   Poista