tiistai 12. tammikuuta 2016

Joululahjoja

Hieman tässä nyt kesti, mutta vihdoin sain joululahjani kuvatuksi ja tänne esittelyyn :) Näiden juttujen lisäksi sain parit villasukat, hunajaa, sormisuolaa, karahvin, Volbeatin levyn, värityskirjan ja pyyhkeen, mutta niitä en tänne nyt laita, vaan keskityn näihin kosmetiikka juttuihin.

Avonin jutut sain äidiltä. En niitä paketissa saanut, vaan äiti antoi ne muuten. Miellän ne silti joululahjoiksi, kun kerta sain ne jouluna. 


Avon Shimmering Warm spice & vanilla swirl body lotion
Tämän äiti antoi minulle ihanuuttaan <3 Ja tämähän oli saatava järjettömän ihanan tuoksun vuoksi. Tämä tuoksuu nimittäin kinuskivanukkaalta! Tuoksu on niin hyvä, että tekisi mieli syödä tätä :D Tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa ja ihoa on pakko haistella koko ajan. En pidä kimalluksesta, minusta se on vartalovoiteissa turhaa, mutta menkööt. 

Voide on tuubissa kahdessa eri värissä ja se sekoittuu voidetta levitettäessä. Iholle jää aika vahva kimallus. Kuvaan en saanu kimallusta näkymään kuin tuossa kämmenellä, mutta tuolta näyttää siis koko iho. Tämä kosteuttaa ihan hyvin, ei mitenkään loistavasti, mutta se ei taida olla tämän voiteen pointti. Voide kuitenkin sisältää C- ja  E-vitamiinia ja lupaa kosteuttaa pitkäksi aikaa. Kuva kannattaa klikata isommaksi, jotta kimalluksen näkee.


Avon Skin so soft enhance & glow itseruskettava suihke
Äiti ei tätä tarvinnut, joten päätin ottaa tämän testiin. Hirveästi en ole ruskettuneesta ihosta kiinnostunut, mutta jos tuolla saisi pientä hehkua omiin säälittävän valkoisiin koipiin, niin olisin tyytyväinen.

Beauty blender, musta
Halusin toisen meikkisienen kaveriksi nykyiselle punaiselle, jotta voin käyttää niitä vuoropäivin. Niin, että sieni ehtii kuivua kunnolla.

Lumenen true passion huulipuna, Häikäisevä kauneus
Annoin anopille neljä sävyä ja annoin hänen valita yhden niistä lahjaksi ja tämän hän sitten mieheni avustuksella valitsi :) Ihana sävy ja tykkään kovasti ihotuntumasta. Pysyvyyskin on ihan hyvä. Nyt on siis enää kolme sävyä hankkimatta :P


Dermosil huulirasvapaketti
Pakkauksessa on siis kaksi huulirasvaa, vanilja ja minttu. Vanilja tuoksuu siltä miltä olettaa saattaakin ja minttu tuo mieleen itselläni hammastahnan :D En ole näitä kokeillut vielä, sillä neljä muuta huulirasvaa pitäisi käyttää ensin.

Dermosil sensitive extra treatment
Talvirasva siis kyseessä. Tämä rasva on todella rasvaista ja kuvailisin voidetta jopa tahmeaksi. Mielestäni myös muovinen kuvaa tämän voiteen koostumusta. Iholla voide ei kuitenkaan tunnu hirveän tahmealta, eikä todellakaan se tunnu muosivelta. Voide kosteuttaa todella hyvin! Tuoksu on sellainen perinteisen tuoksuttoman rasvan tuoksu. Iho jää rasvan jälkeen kimaltavaksi, kuten kuvassa näkyy. Mutta tämä kimallus on enemmän sellaista hehkua, niin se ei haittaa. Harmiksi tätä ei enää saa, mutta ehkä se tulee takaisin tilattavaksi joskus :)


Dermosil sensitive shower & bath oil
En ole tätä vielä ehtinyt kokeilla, mutta tuoksu oli sellainen öljyinen, ehkä vähän kuin oliviiöljy. Oletan  tuoksun olevan hyvä merkki. Ja koska tämä tuli samassa pakkauksessa kuin tuo rasva, niin odotukset on kovat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti