tiistai 19. tammikuuta 2016

Sekalaisia, ei niin miellyttäviä lakkauksia

Jälleen koneelle on kertynyt lakkauksia, joita ei ole tullut julkaistua. Suurin syy siihen on se, etteivät lakkaukset ole olleet niin hirvittävän onnistuneita. minusta Ajattelin kuitenkin ne täällä julkaista, koska aina ei voi onnistua :P


Näissä pinkeissä kynsissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta en pitänyt nuista tekstuurilakan epätasaisista reunoista. Lakkoina ginan Pink candy ja essencen Hello rosy.


Näistä kynsistä tavallaan jopa pidän. Hieman nuo ruffianit on muodottomat, mutta muuten aika kivat. Pääsyy, miksi näitä ei ole tullut julkaistua on se, etteivät nämä ole ollenkaan minun näköiset. Näistä tuli ihan liian tummat. Nuo pilkut ovat kyllä tosi onnistuneet. Lakkoina the body shopin Grimson kiss ja essien Licorise. 


Jotenkin vain tämä ruskea ei sovi. Vaikka väri onkin kiva suklaanruskea. Tuo sävy saa minun sormeni kummallisen värisiksi. Lakka siis peggy sagen  Caramel lolly. Vaaleanpunaiset viirut kuvittelevat olevansa koristeita :D


Näissä kynsissä on potentiaalia, mutta läheltä katsottuna tuo kuvio on epätätasainen ja suttuinen. Kuvio siis tehty ensin valkoisella akryylimaalilla ja päälle lisäsin vielä kerroksen vaaleanpunaista. Lakkana orlyn Charged up.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti