tiistai 16. helmikuuta 2016

Ärsyttävät lakat

Minulla on muutama ärsyttävä lakka, jotka yrittävät kuivua heti kun silmä välttää. En löytänyt millään kynsilakan ohentajaa mistään ja pieni epätoivo ehti hiipiä esille. Onneksi Kicksistä löytyi mavalan versio. Ohjeessa neuvotaan laittamaan pulloon pari tippaa, mutta minun lakkoihin se ei millään riittänyt. Lakkoihin piti käyttää ainakin 7 tippaa. Muuten tämä ohentaja on oikein toimivaa ja sainkin sillä pelastettua kolme lakkaa.


Nämä kolme ihanuutta sain ohentajalla pelastettua. Orlyn Monster mash, China glazen Teal the tide turns ja Wish on a starfish.


Nämä pirulaiset taas olivat ehtineet jo kuivua ennen kuin huomasin niiden jankkiintuneen, eikä näitä nyt enää saa mitenkään pelastettua :(


Pitäisi varmaan useammin käydä lakat läpi ja tarkistaa ne, jotta tälläisiä vääryyksiä ei pääsisi käymään. Ehkä tämän taas hetken muistaisi.4 kommenttia:

 1. Kyllä se ärsyttää, ku huomaa jonku lakan kuivuneen niin ettei saa enää ohentajallakaan pelastettua...

  VastaaPoista
 2. Wish on a starfish on upea! ♥♥ Onko sulla jotain lakkausta tuolla tehtynä esim. täällä blogissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Lakkaa olen käyttänyt tässä lakkauksessa: http://mielenmaisemani.blogspot.fi/2014/04/pirtea-hiekkaliuku.html ja yksinään kynsillä se on tässä: http://mielenmaisemani.blogspot.fi/2014/03/wish-on-starfish.html

   Poista