keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Livbox

Blogin päivitys nyt takkuaa kunnolla. Tänään innostuin siivoamaan (O.o) niin, että ehdin blogia miettimään vasta nyt. Mies sai siivottua vaatekaappiaan (neljä kassia vaatteita lähti Konttiin) ja itse kävin mm. laukkuja läpi ja luovuin muutamasta joita en ole käyttänyt. Lisäksi keittiötä tuli siivottua kunnolla. Harmi vain, ettei tässä asunnossa siivoaminen näy missään...tavaraa on liikaa ja asunto liian pieni. Tällä hetkellä on aika kova muuttohalu. Saa nähdä kuinka tässä käy! :P

Sain helmikuussa alennuskoodin livboxiin ja pakkohan se oli tilata, kun vielä sattui kohdalle bloggaajaboxi!


Tykkäsin boxista, vaikka kaikki tuotteet eivät minulle sopineet. Pidin kovasti tuosta Lumenen puuterista, se tulikin heti käyttöön ja olisinkin ostanut tällaisen jos boxista tätä ei olisi tullut. Cutrinin muotoilusuihke tulee varmaan käyttöön, kunhan saan käytössä olevat tuotteet ensin käyttettyä. Samoin tuo Vichyn yövoide tulee käyttöön. Toivottavasti toimii :) 

Dermosilin kulmavärin aion antaa eteenpäin, koska värit ovat liian tummia, eikä ole kiva, että puolet tuotteesta jää käyttämättä. Eucerinin aurinkovoiteen lahjoitin anopille, sillä itselle tämä oli ihan liian tumma ja punainen. Tällä tuotteella olisi saanut sellaisen teinimeikin, jossa naamassa menee näkyvät meikkirajat :D Muuten tämä tuote olisi kyllä kiinnostanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti