lauantai 16. huhtikuuta 2016

Mukavaa lauantaita!

Tänään on ollut siitä erikoinen päivä, että olen saanut jos jonkinlaista tehtyä. Yleensä lauantait menee vain ollessa :D Yksi tekijä on varmaan tuo ilma tuolla ulkona. Aurinko ei paista, mutta käydessäni kävelyllä, ei enään tarvinnut pipoa tai hanskoja. Siellä on siis melkein lämmin! :) Vielä kun nuo lumet sulaisivat niin olisi hyvä.

Tänään ajattelin esitellä minun ehdottomat suosikkini kasvojen hoidossa! Nimittäin Valkoisen langan Lakka-tyrni seerumi ja kasvoöljy. Kummasti pidemmän käytön jälkeen näiden tuotteinen tyrnimäinen/lakkamainen tuoksu on muuttunut oikein miellyttäväksi. Käytän siis molempia tuotteita iltaisin, kun olen puhdistanut meikit. Aamuisin yritän käyttää muita tuotteita loppuun :P
Tuo öljy on kyllä niin ihanaa! Yksi painallus pullosta riittää koko kasvoille, eivätkä kasvot jää öljyisentuntuisiksi. Tai jäävät tietty hetkeksi, mutta tuote imeytyy nopsaan ja aamulla iho näyttää tosi hyvältä. Seerumista löytyy enemmän täältä.

Kävin viikolla ostamassa uuden puuterin, kun minulla oli 20% alennuskuponki ja siinä samalla repsahdin ostamaan make up storen Rojo alicante luomivärin (olivat myös tarjouksessa). Tykkään tästä uudesta rasiasta, tämän mallinen rasia on mielestäni helpompi säilyttää. Lisäksi uusi rasia tuntuu kestävämmältä kuin ne vanhat pyöreät. Rojo alicante on kuitenkin hirmu kaunis luomiväri <3 Tällä saa varmasti kivoja raikkaita kevätmeikkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti