torstai 23. kesäkuuta 2016

Electric lemonade, Glisten & Glow

Ensinnäkin anteeksi, etten ole pysynyt normaalissa postaustahdissa, mutta ihana auringonpaiste on houkutellut ulos ja tietokoneella istuminen ei ole kiinnostanut. Juhannuksena olen mökillä, joten viikonloppuna blogiin ei ole tulossa mitään, mutta tiistaina taas jatketaan :) Kynsiä ja vähän muutakin on kyllä tänne blogiin valmiina, kunhan vain jaksaisi kirjoitella jutut valmiiksi!

Kynsillä kuitenkin ihanaakin ihanampi Electric lemonade. Tämä lakka on kyllä hintansa arvoinen, niin kaunis tämä on <3 Holo on jotain niin upeaa! Näitä kynsiä tuli tuijoteltua mm. lenkillä (sovitaan ettei se näytä typerältä :D)Alle lakkasin ginan valkoisen, joka sai Electric lemonaden sävystä hieman vaaleamman ja pastellisemman. Tykkäsin kovasti sävyn pienoisesta muutoksesta. Holo ja vihreys pääsivät mielestäni paremmin esille näin. Electric lemonadea on sitten kaksi kerrosta. Lakkahan on hieman lurun oloista, mutta varovaisella lakkaamisella se levittyy hyvin ja peittää myös.


En ymmärrä miksi netistä löytyvissä muissa kuvissa tämä lakka näyttää paljon valjummalta ja sinisemmältä kuin se on...voisiko se johtua siitä, ettei lakan alla ole muuta lakkaa? Itselläni siis viimeksi alla oli vihreä pohja. Tältä Electric lemonade kuitenkin minun kynsilläni näyttää <3

Kuvia on nyt sitten kerrankin useampi kuin yksi :D Nauttikaa!


Tämä kuva on otettu ilman suoraa valoa, jolloin holoefekti ei pääse niin näkyviin.

Nämä muut kuvat on sitten otettu auringonpaisteessa.

2 kommenttia: