tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lahja vauvalle

Tai oikeastaan kahdelle vauvalle :) Minulla ei ole aiemmin ollut tuttavia tai ystäviä, jotka olisivat saaneet tai odottaneet vauvaa, niin vähänkö olin innoissani kun kaksi ystävääni ilmoitivat olevansa raskaana! Toinen on jo vauvan saanut ja toisella on vajaan kuukauden päästä laskettuaika. Pitäisi päästä vauvoja sitten katsomaan, kun toinenkin on syntynyt, sen verran pitkä matka on tuonne entiselle paikkakunnalle täältä nykyiseltä, että ei ole varaa käydä kahdesti sielä :(


Mutta niin! Minulla on ollut tallessa jo pidemmän aikaa ohje vauvan rapinaleluun, että josko joskus jollekin pääsisi sellaisen tekemään. Tässä linkki alkuperäiseen ohjeeseen ja tässä linkki siihen postaukseen, josta innostuin vauvaleluista ekan kerran.


Käytin näissä leluissa samaa kangasta kuin alkuperäisessäkin ohjeessa oli käytetty. Tässä linkki Onni ja Ilona -sivuille, jos joku muukin kiinnostuu heidän tuotteistaan. Kangas on siis suunniteltu vauvoille sopivaksi, ei siis haittaa vaikka vauva kuolaisikin tätä :P Kankaan lisäksi heiltä löytyy mm. katselukortteja, mobileja ja kirjoja.

Kangasta jäi vielä jäljelle, joten vielä voi jollekin lahjan tehdä. Tai sitten joskus, jos onni suosii, niin omalle vauvalle :)


Lahjahan tietty piti paketoida, ennen kuin sen voi antaa saajalle. Minulla ei ollut lahjapaperia, joten hieman piti säveltää. Tein paketin paperista ja koristelin sen washi teipillä ja villalangalla. Paketista tuli mielestäni aika nätti :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti