tiistai 13. joulukuuta 2016

Luukku 13 - BPS tuotearvostelu

Jälleen olisi aika born pretty storen tuotearvostelun :) Tällä kertaa vuorossa olisi heidän glitterjauheensa. Kyseessä on siis jauhe, jota voi käyttää ilman uv-valoa ja geelejä. Kynnet lakataan normaalisti ja odotetaan, että lakka hieman kuivahtaa. Seuraavaksi kynnelle hierotaan aplikaattorilla jauhetta varoen, ettei lakka ruttaannu. Lopuksi päälle lakataan päällyslakka.

Itse koin, että parempi oli dipata koko kynsi jauheeseen ja pyyhkiä sitten enimmät pois. 1 kuvassa vihreissä kynsissä on vain lakkaa. 2 kuvassa päällä kerros jauhetta hierottuna kynnelle. 3 kuvassa taas on toinen kerros niin, että jauhetta on dipattu koko kynnelle. Sottaista puuhaa se vaan on :D

Lakkauksesta tuli sitten lopulta tällainen. Keskarissa on avonin  Starry sky ja sen päällä essencen I feel gritty, joka tekee tavallisesta lakasta hiekkapintaisen. Muissa kynsissä sitten alla on avonin  don't be jaded ja glitterjauhe. Etusormessa ja pikkurillissä on lisäksi glitterliukuna china glazen Pine-ing for glitter (jota on myös keskarissa koristeena). Nimettömässä taas on kalenterista saatu decali, joka ei nyt näkynytkään vihreän lakan päällä kovin hyvin, mutta ei anneta sen haitata.


Muistakaahan born pretty storen alekoodi! (löytyy tuosta sivupalkista)
Ja vielä muuten ehtii osallistua blogin arvontaan! :)

4 kommenttia:

  1. Minäkin valitsin BPS:lta tuollaisen jauheen testiin, mutta se taisi olla vähän erilainen. Kivat joulukynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä minun sävyssä vihreä. Purkissa sävy ei näy, mutta jos alla on esim. violetti lakka, näyttää jauhe tosi rumalta. Nämä eivät ihan niin hyvin toimi kuin geeleille tarkoitetut, mutta kiva kun ilmaiseksi saa testata :)

      Poista