tiistai 20. joulukuuta 2016

Luukku 20 - Lahjat, osa 1Tänä vuonna tekemiini lahjoihin ei mennyt paljoa rahaa, mutta aikaa sitten senkin edestä. Halusin tehdä jotain, mistä on oikeasti hyötyä ja mikä oikeasti tulee käyttöön. Päätin tehdä autoon kosteudenkerääjätyynyt, koska melkein kaikilla sukulaisilla on autot, joita he käyttävät päivittäin.


Minulla oli valmiina kankaita, joista pystyin tekemää tyynyt. Lisäksi käytin rikkoontuneita sukkahousuja, joista tein tyynyihin sisäpussit. Ainoa, mitä piti ostaa, oli silica-kissanhiekka, joka maksoi 5 euroa 10 litraa. Kaikki kissanhiekka ei mennyt näihin, mutta onpahan jotain käytännöllistä porukoiden kissoillekin :DLöysin Eilen tein -blogista kivan humoristisen ohjeen, jonka tulostin pusseihin :)


Oletteko te tehneet itse lahjoja? :)4 kommenttia:

 1. Minä en oo lahjoja jaksanu tehä ja hädin tuskin ostaakaan. :D Mutta tommonen kosteudenkerääjätyyny ois kyllä käytännöllinen itelläki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin teki kyllä tiukkaa tänä vuonna kun oli kouluhommia niin paljon. En ole tottunut siihen, että iltaisinkin pitää tehdä tehtäviä kun on ollut aiemmin töissä :D On joo käytännöllinen :) Tein omaankin autoon samalla tuollaisen, eikä ole jalkatilassa pahemmin lätäköitä ollut!

   Poista
 2. Oletpa kekseliäs, tämä on varmasti tarpeellinen lahja autollisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestistä löytää paljon ;) Ja eilen tein -blogissa on kaikkea kivaa aina :)

   Poista