tiistai 23. toukokuuta 2017

Lace nails

Meneepäs aika nopsaan kun on vähänkin parempi ilma! En ole kamalasti ehtinyt konetta aukaista, joten postaukset ovat jääneet väliin...Nyt kuitenkin vuorossa olisi upea lakka, jonka tilasin kimppatilauksena joskus talvella Rainbow connectionilta. 
Kyseessä on ILNP:n Sirene, upea multi-chrome, jossa violettia, vihreää, sinistä ja pinkkiä. Kuvattavana tämä on erittäin haastava. Vihreän sävyn kamera napaa helposti, mutta muut värit ovatkin sitten vaikeita saada kuvattua. Lakassa on mukana hentoista kultaista shimmeriä, joka ei kynnellä kamalasti näy, mutta tässä pullokuvassa se tulee selkeästi esille.


Lakka on aika lirua, se leviää helposti kynsinauhoille jos ei ole varovainen. Kerroksia se vaatii pitkiin kynsiin minimissään 3, mielellään jopa neljä. Toisaalta lakka oli niin ohutta, että kerrokset kuivuivat tosi nopeasti. Alhaalla oleva kuva on suttuinen ja epätarkka, mutta lähimpänä sitä, miltä lakka luonnossa näyttää. Kynsillä on siis koko ajan havaittavissa vihreää ja violettia. Pääväri on kuitenkin vihreä.

 Kun lakka kynsilläni oli, olivat kynteni olleet pitkään pitkät ja sen vuoksi kärjet olivat jo niin ohuet, ettei lakka pysynyt niissä.  Nyt minulla on taas sama ongelma, joten pitäisi ehkä leikata jälleen lyhyemmäksi niitä.


Koristeeksi lakka ei tarvitsisi mitään, niin upea se on yksinäänkin. Halusin kuitenkin jotain, joten päätin leimata valkoisella pitsikuvion. Tykkäsin näistä ihan hirveästi <3


6 kommenttia:

 1. Hui miten upean värinen lakka ja ihan täydelliset leimaukset :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa lakata musta lakka alle näiden multichromien kanssa, tulee värisävyt paremmin esille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vihjeestä! En kylläkään kokenut tarvetta intensiivisemmälle värille tämän lakan kanssa, mutta ehdottomasti pitää testata! :)

   Poista