sunnuntai 13. elokuuta 2017

BPS - Vinyylit


Sain born pretty storelta kasan erilaisia vinyylejä, joista testasin kahta erilaista näin alkuun. Pohjalle lakkasin ginan pink candyn ja tekemäni holotopperin.  Lakkojen kuivuttua asettelin sydänvinyylit vasempaan ja valumisvinyylit oikeaan käteen. Niiden päälle lakkasin flormarin P22 ja avonin aqua fantasyn avulla liukuvärjäyksen.


Nämä sydänvinyylit eivät irronneet kynsistä kovin nätisti. Lisäksi ne asettuivat kynnelle huonosti. Näistä syistä kuvioista ei tullut kovin tasaisia. Luulisin, että olisin saanut vinyylit hieman paremmin jos olisin ollut tarkempi, mutta silti jäljestä ei olisi tullut täydellistä.


Nämä valumakuviot onnistuivat vähän paremmin, mutta kuten näkyy, reunat jäivät hassusti vajaiksi, koska kuvio ei taipunut riittävästi. Reunat kuitenkin jäivät paremmiksi tässä kuviossa.

Koin, että nämä vinyylit ovat liian paksuja. Ne eivät taivu riittävän hyvin kynnelle. Vähemmän kaarevalla kynnellä nämä kuitenkin toimivat varmasti ihan hyvin. Eivätkä nämä nyt täysin mahdottomia ole, tarkkuutta ja huolellisuutta vain pitää olla. Saa nähdä miten muut kuviot toimivat. Kuvioita on muuten kummallinen määrä, valumisia oli esimerkiksi 6...

4 kommenttia:

 1. BPS vinyylit eivät ole oikein vakuuttaneet, mieluummin ostaa aina sellaisia joiden tietää toimivan :) värit näissä kynsissä on tosi kivat ja sydänvinyylit malliltaan nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että omat rahani haluan käyttää hieman kalliinpiin, mutta varmasti toimiviin vinyyleihin! Itse pidin värimaailmasta myös :) Samoin sydänkuvio on kiva, onkohan vastaavaa muilla merkeillä?

   Poista
  2. Rock Nail Starilla on ;)

   https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/ROMANTIC-28

   Poista