sunnuntai 10. syyskuuta 2017

BPS - Pupuja

Kuten lupasin, olisi nyt vuorossa viimeinen arvostelu born pretty storen edellisestä paketista. Hassua tässä on se, että sain tällä viikolla uuden paketin :D Yleensä he ehdottavat seuraavaa pakettia kun edelliset on testattu. Ja paketilla kestää yleensä n. 2 kuukautta saapua. Nyt kuitenkin kävi niin, että he ottivat yhteyttä jo nyt ja pakettikin saapui kahdessa viikossa :D Eli arvosteluita on tulossa jälleen lisää!

Tänään kuitenkin vuorossa söpö eläin-leimauslaatta. Laatta toimi ihan hyvin, kunhan löysin toimivan lakan. Tämä kuitenkin on yleistä muidenkin laattojen kanssa, joten en pidä sitä sinällään huonona ominaisuutena.

Halusin kokeilla leimadecaleita ja kuvioksi päätyi pupu kuvio. Huomasin, että läpinäkyvät ja löllöt leimasimet toimivat kaikkein parhaiten. Varsinkin kovien leimasimien kanssa kuvio piti ensin saada leimasimesta irti (eli tehdä kirkkaalla lakalla kuviosta irrotettava lakkalaatta) ja itselläni se ainakin aiheutti ilmakuplia. Niitä ei ollut löllöjen leimasimien kanssa, kun kuvion pystyi suoraan painamaan kynnelle.

Tällaiset kynnet kuitenkin sain aikaiseksi :) Itse ainakin tykkään, hyvä lopputulos ensimmäisellä kokeilukerralla.


4 kommenttia: